Create bug ticket

Deschide tichet despre bug

Te rugam sa specifici in detaliu ce anume se intampla sau chiar sa ne ajuti sa recreem acea problema intampinata de tine.
Adauga in ticket si un link cu cateva fotografii si eventual chiar si un video pentru a putea intelege mai bine ce se intampla.
Tinem sa precizam faptul ca fiecare bug raportat aici va fi recompensat in functie de importanta/complexitatea acestuia.


Problema legata de factiuni

Foloseste acest link daca problema pe care o intampini este legata de factiunile de pe server. Aici sunt incluse toate factiunile cat si sistemele folosite de ele.
De asemenea puteti preciza si probleme ce tin de sistemul de war sau orice alta comanda ce face parte din sistemul de factiuni de pe server.


Problema legata de vehicule

Foloseste acest link daca problema pe care o intampini este legata de sistemul de vehicule de pe server atat personale cat si cele de la job-uri, factiuni etc.
Daca problema Dvs tine de hack-uri folosite de alti jucatori ex. troll hack, vehicle bugger va rugam sa postati cat mai multe imagini cat si clipuri video.


Problema legata de sistemele serverului

Foloseste acest link daca problema pe care o intampini este legata de alte comenzi generale folosite de tine.
Exemplu: Problema la comenzile [/help, /gps, /getgift, sistem de licitatii, case, business etc.] cat si cele ce au legatura cu job-urile de pe server.


Alta problema/bug

Daca problema ta nu se regaseste in link-urile de mai sus poti accesa acest link pentru a preciza in detaliu cu ce anume te confrunti pe serverul nostru.
Te rugam sa ai in vedere faptul ca trebuie sa fii cat mai explicit in descrierea bug-ului sau problemei intampinate de tine.